Lokaler och lägenheter

Om du vill säga upp din lägenhet använder du dig av nedan blankett. Fyll i blanketten och skicka den via mail eller post till Hebygårdar. En uppsägning av ditt hyresavtal ska alltid ske skriftligen eller via mail till Hebygårdar. Vi svarar med en bekräftelse via mail samt alltid via post till dig. Glöm inte bort att boka besiktningstid, det gör du på 0224-36202. Uppsägningstid, 3 månader, 3 hela kalendermånader efter det datum uppsägningen kommit in. 1 månads uppsägningstid kan erbjudas till dödsbo eller vid flytt till servicebostad/äldreboende. OBS! Det är du som hyresgäst som visar lägenheten för nya sökande! Dina kontaktuppgifter kan komma att lämnas ut till de som får erbjudande och därmed inbjudan till visning!  Hebygårdar AB Box 29 744 21 Heby hebygardar@heby.se    

Regler för parabolantenner inom Hebygårdars bestånd - se nedan för ansökan som lämnas till Hebygårdars kontor.

En felaktigt monterad parabol kan innebära en direkt fara för både människor och fastighet, du måste därför ha skriftligt tillstånd av Hebygårdar.

Trygghetsbostäderna är lägenheter i vanliga hyreshus där du bor så länge du vill och kan. Senior Plus bostäder finns på tre orter i kommunen. Det är Gräsbovägen i Östervåla, Stinsvägen i Tärnsjö och Torggården i Heby. Hög tillgänglighet förenklar tillvaron

  • Lätt att nå huset, p-platser och sophus.
  • Möjlighet att köra fram bil till porten för ur och inlastning.
  • Hiss eller tillgängliga marklägenheter.
  • De flesta lägenheter har balkong eller uteplats.
  • Möjlighet till egen tvättmaskin eller nära till tvättstuga.
  • Närhet till gemensamhetsutrymmen med aktiviteter.

Det enda kravet är att du har fyllt 75 år. Det är inget vårdboende, utan ett boende anpassat för att öka tryggheten till dig som är äldre. Behöver du hjälp för att klara din vardag är det hemtjänsten som kommer till dig. Här kan du leva ett rikt, aktivt och självständigt liv.

Vi har bostäder i nästan alla kommunens delar, från Vittinge i söder till Östervåla i norr. Hebygårdar har bostäder som passar alla. Du som vill bo hos oss; bevaka vår hemsida löpande för att hålla dig uppdaterad på lediga bostäder. Det är viktigt att du själv håller koll och uppdaterar dina personuppgifter så som adress och telefonnummer, annars kan du gå miste om erbjudanden.

För att anmäla ditt intresse för att hyra någon av Hebyfastigheters lokaler vill vi att du via vår kontaktsida och lämnar följande information till oss: -Kort beskrivning av vilken verksamhet du vill bedriva -Önskemål om typ av lokal och storlek -Ange fr o m när du vill hyra lokalen -Kort beskrivning av din yrkesbakgrund -Kontaktuppgifter -Storleken på lokalerna varierar och användningsområdena är obegränsade.

   Sidan Uppdaterad: 2022-02-09