Det är viktigt att hyran betalas i tid. Du betalar i förskott för nästkommande månad och betalningen ska vara oss tillhanda senast den sista vardagen i månaden. Du har alltid tillgång till dina fakturor under Mina Sidor.

 

Det finns flera olika sätt att betala hyran på:
  • Autogiro
  • E-faktura
  • Kivra
  • Överföring via internetbank
  • Hos banken

 

Autogiro

Med autogiro dras hyran automatiskt från ditt konto den sista vardagen varje månad. Så det enda du behöver se till, är att det finns pengar på kontot när hyran ska dras. Använder du autogiro som betalningsmetod får du ingen pappersfaktura hem i brevlådan. Det är kostnadsfritt att teckna upp sig för autogiro. 

Du kan själv ansluta dig till autogiro via din internetbank eller fylla i blanketten "Anmäl autogiro" och skicka den till oss.

 

E-faktura

Med e-faktura får du hyresavin elektoniskt direkt till din internetbank. Det enda du behöver göra är att lägga till betalningen för godkännande och signera. 

 
Kivra

Är du ansluten till Kivra, kommer du automatiskt att få din hyresavi skickad dit om du inte gjort något annat val. Du kan då välja att betala avin direkt i kivra eller använda dig av uppgifterna på avin för att betala via internetbank. Önskar du inte få dina hyresavier i Kivra, måste du logga in på Kivra och ändra det i dina inställningar. Vi kan inte ändra detta från vårat håll, så kontakta Kivra om du behöver hjälp.

 

Internetbank

Du får fakturan i brevlådan och får själv se till att hyran betalas i tid. Du loggar in på din internetbank och anger vårt bankgironummer och OCR- nummer som står på hyresavin. 

 

Bankkontor

Betalar du på ett bankkontor, tar du med dig inbetalningskortet som kom med hyresavin.

 

Sidan uppdaterad: 2023-07-05

 

miniräknare, dator

Mer information

Autogiromedgivande
För hyresgäster