Driftinformation

Strömavbrott samt varmvattenavstängning Flintvägen 3 i Runhällen 

Onsdag 19 oktober 2022

Mellan kl. 8-16 kommer lägenheterna att vara utan el samt varmvatten p.g.a inkoppling utav ny elmatning till bergvärmeinstallation. Vid frågor kontakta SHEs kundtjänst 0224-57610.

Strömavbrott Skyttevägen 2 i Morgongåva

Måndag 3 oktober 2022

Byte utav elmätare kommer ägarum i fastigheten vilket innebär att elen kommer att brytas i lägenheterna till och från mellan kl. 8-15. Strömmen kommer brytas i hela fastigheten mellan kl. 10:00-10:15.

Driftavbrott fjärrvärme i Morgongåva

Tisdag 2 augusti 2022

Sala-Heby Energi kommer att utföra ett arbete på fjärrvärmenätet, vilket kommer att påverka leveransen av fjärrvärmen till fastigheter i Morgongåva. Vilket betyder att det inte kommer finnas värme eller varmvatten. Kallvattnet påverkas ej.

Arbeter kommer att pågå mellan 08.00-15.00, 2/8.

termostat

Vattenläcka i Harbo

19 juli 2022

Vattenläcka i Harbo påverkar vattenförsörjningen. I delar av Harbo är vattnet helt avstängt under reparationsarbetet.

vattenläcka

Varmvattenavstängning Kvarngärdegatan 4-12

13 maj 2022

På grund av vattenläcka, kommer vi stänga av varmvattnet omgående. Kallvatten kommer att finnas under tiden varmvattnet är avstängt.

Schaktarbete på Allévägen

20 april 2022

Denna vecka kommer SHE att starta upp schaktabetet för utbyte av FV-ledningarna på Allévägen i Morgongåva. Detta skulle ha utförts under hösten förra året, med blev tyvärr fördröjt.

De kommer att börja längs Allén, på gräsytan ner mot järnvägen och Allévägen 3. Därefter kommer de att fortsätta från korsningen Tjusarvägen och upp mot Allévägen 13.

Förhoppningsvis ska detta inte medföra några större störningar i trafiken för boende längs vägen. Men det kan vara bra att hålla nere hastigheten på vägen med hänsyn för det som arbetar.

När det blir dags för inkopplingar, kommer detta att meddelas separat.

grävmaskin

 


Information om stambytet på Torgvägen 5

12 april 2022

Måndag 25/4 kommer tvättstugan på Torgvägen 5 vara stängd. Detta för att den ska flyttas till boduppställningen. Den kommer åter att vara i bruk tisdag 26/4. Bokningstavlan kommer placeras innanför dörren, i boden till wc/dusch och kök.

Tvättmaskin


Byte av elmätare på Ösby Skola

14 mars 2022

Under vecka 11-12 planerar vi att byta elmätare på Ösby Skola. Bytet utförs av Eltel Networks och beräknas ta cirka 30 minuter. Under bytet kommer elen att brytas och din anläggning kommer att vara strömlös. Innan din elmätare byts ut, kommer de att läsa av den nuvarande mätarställningen och dokumentera mätplatsen. 

Elmätare


Svårt att nå oss?

24 januari 2022

Just nu är vi mitt uppe i en övergång till ett nytt fastighetssystem. Det innebär att vi sitter i utbildningar och möten mer än vanligt.

Därför kommer vi behöva stänga ner både vår telefontid samt besökstid vissa dagar framöver. Det går alltid att skicka sin felanmälan via vår hemsida då går din felanmälan direkt till din husvärd utan att passera oss på kundtjänst, vilket är det snabbaste sättet.

Vi tar även hjälp utav Heby kommuns Medborgarservice vissa gånger när vi behöver stänga ner vår telefon, dom kan hjälpa dig att skapa en felanmälan om du själv inte kan göra det via vår hemsida.

Vi ser fram emot uppstarten utav vårt nya fastighetssystem samt en helt ny hemsida där du som hyresgäst kommer få fler bra funktioner under Mina sidor!


Vattenavstängning Ol-Jansvägen Östervåla

25 oktober 2021

Tisdagen den 26/10 fr.o.m. kl. 7:30 behöver vi stänga av varmvattnet och eventuellt kallvattnet pga arbete med en vattenläcka.

Adresserna som berörs är Ol-Jansvägen 5 och 7, även hus 9 kan komma att påverkas.

Vi kan tyvärr ej säga när vattnet kommer att vara tillbaka men vi hoppas att arbetet går snabbt!

 

Gamla Stationshuset i Heby

Driftsproblem?

Ser du inte det du söker kontakta oss så rapporterar vi in det.

hebygardar@heby.se