Något som behöver fixas i lägenheten? Hebygårdars snickare hjälper dig!

Oavsett vilket problem som dykt upp i bostaden, lokalen eller fastigheten står Hebygårdars två servicesnickare, Ove Jakbäck och Peter Olsson, redo att rycka ut.

Ove och Peter är anställda av Hebygårdar gör det mesta som berör snickerier i våra fastigheter. Renovera badrum och kök, åtgärdar vattenskador, byta köksluckor eller som under senaste tiden, bygga förrådsutrymmen, tillhör typiska uppdrag för Hebygårdars kompetenta servicesnickare. Duon spelar en avgörande roll i underhållandet av fastigheterna och olika bostadsanpassningar för att öka trivseln för dig som boende.

 

I skrivandets stund har Ove precis byggt ett pentry i ett gammalt personalrum och ska härnäst installera en duschkabin i en lägenhet. Ove och Peter finns inom Hebygårdars organisation för att våra hyresgäster ska erbjudas så bra service som möjligt. Även vid akuta ärenden som vid vattenskador eller ombyggnader för olika verksamheter i förändring.

Lyckligtvis är våra snickare flexibla och vana vid att snabba omkastningar i sin planering när det krävs snabba insatser. Killarna sköter samordningen på plats med andra yrkesgrupper, vilket medför korta omställnings-och utförandetider och att hyresgästerna snabbt får tillgång till lokalerna igen efter utfört jobb.

Vill du felanmäla någonting i bostaden? Fyll i Hebygårdars formulär HÄR.