HEBYGÅRDAR

Om Hebygårdar AB

Hebygårdar AB är ett dotterbolag till Hebyfastigheter AB. Bolaget ägs av Heby kommun och drivs i aktiebolagsform. I Bostadsföretaget ägs och förvaltas nära 900 lägenheter, sjukhem, äldreboende och ett 30-tal lokaler på 8 natursköna orter i Heby kommun.

För varje bostadsområde finns en husvärd som har personlig kontakt med alla hyresgäster. Och inget bostadsområde är det andra likt. Därför kan vi erbjuda olika typer av boende. Det enda våra bostäder har gemensamt är att alla är hyresrätter, en trygghet för Dig som väljer att bo hos oss. Du vet exakt vad Ditt boende kostar och behöver inte bekymra Dig om att någonting kan gå sönder och orsaka dyra reparationer.

Vänd Dig med förtroende till oss för att diskutera Ditt nästa boende.
Vi ser fram emot att få Dig som hyresgäst.

SENIOR PLUS -trygga bostäder för äldre

Trygghetsbostäderna är lägenheter i vanliga hyreshus där du bor så länge du vill och kan.

Senior Plus bostäder finns på tre orter i kommunen. Det är Gräsbovägen i Östervåla, Stinsvägen i Tärnsjö och Torggården i Heby.

Hög tillgänglighet förenklar tillvaron

  • Lätt att nå huset, p-platser och sophus.
  • Möjlighet att köra fram bil till porten för ur och inlastning.
  • Hiss eller tillgängliga marklägenheter.
  • De flesta lägenheter har balkong eller uteplats.
  • Möjlighet till egen tvättmaskin eller nära till tvättstuga
  • Närhet till gemensamhetsutrymmen med aktiviteter

Det enda kravet är att du har fyllt 75 år. Det är inget vårdboende, utan ett boende anpassat för att öka tryggheten till dig som är äldre. Behöver du hjälp för att klara din vardag är det hemtjänsten som kommer till dig. Här kan du leva ett rikt, aktivt och självständigt liv.

Våra områden Hebygårdar AB

Det är inom dessa områden Hebygårdar har sina fastigheter. Hebygårdar har bostäder som passar alla. Vi har allt från stora 5:or till 1:or med kokskåp. Håll koll på vår Hemsida genom att trycka på knappen Lediga bostäder. Där lägger vi ut allt som finns ledigt!