Elfel i lägenheten? Hebygårdars elektriker är redo att rycka ut!

Vi fortsätter att kasta ljus över de som gör Hebygårdar möjligt – vår fantastiska personal. Senast uppmärksammade vi vårt duktiga snickarpar, Ove och Peter. Denna gång är det dags att slå ett slag för Hebygårdars minst lika kompetenta serviceelektriker.  

Hebygårdars två serviceelektriker heter Kenneth Olsson och Oskar Funk-Olsson. Tillsammans underhåller de och åtgärdar elrelaterade fel som uppstår i Hebygårdars fastigheter. När Hebygårdarbloggen når Kenneth ute på fältet har han precis lagat en tvättmaskin i en tvättstuga i Harbo. En typiskt uppdrag i livet som serviceelektriker på Hebygårdar.

Annars består rollen i att åka runt och laga akuta fel, fixa ugnar i skolornas storkök, utföra reparationer i lägenheter och att byta ut armaturer. Kort och gott, en blandning av allmänt löpande underhåll och akut service.

Så när får du besök av Kenneth och Oskar som hyresgäst? Om du har en spis som krånglar, en kyl eller frys som inte fungerar eller har armaturer som behöver bytas så rycker vår elektrikerduo ut till någon av Hebygårdars 900 lägenheter.

Vid sidan av akuta ärenden ägnar man sig åt olika hållbara och energisparande insatser. Det kan t.ex. röra sig om att förse trapphus med ny LED-belysning med rörelsedetektorer, installera nya tvättmaskiner som väger kläderna och sparar in vatten, eller att byta ut gamla motorvärmare till bilar som saknar elektronisk timer.

Är det någon apparatur som krånglar i ditt boende? Gör en felanmälan!