Välkommen till Hebygårdar!

Vi välkomnar både gamla och nya sökande att registrera sig för att få åtkomst till "Mina Sidor".

Registrera dig
2022-09-29

Kundtjänst stängd 5-6 oktober

Kontoret stängt 5-6 oktober

Den 5-6 oktober är vår kundtjänst stängd, gäller både telefontid samt besökstid. Vi hänvisar felanmälan till vår hemsida där du som hyresgäst via Mina sidor och genom att klicka på ditt kontrakt kan göra en felanmälan. För att kunna felanmäla via Mina sidor behöver du först ha registrerat dig som hyresgäst hos oss det gör du genom att klicka på Registrera dig och välj sedan att du är hyresgäst.

Har du ett akut ärende och du ej kan felanmäla via hemsidan kan du kontakta Heby kommuns Medborgarservice så hjälper dom dig med din felanmälan.

Akuta ärenden efter kontorstid anmäler du som vanligt till vår fastighetsjour Relita 073-6008577. Ett ärende betraktas som akut om det kan innebära risk för personskada eller skada på fastighet.


Driftinformation

Driftinformation

Se driftinformation
Våra områden

Våra områden

Det är inom dessa områden Hebygårdar har sina fastigheter. Hebygårdar har bostäder som passar alla. Vi har allt från stora 5:or till 1:or med kokskåp. Här lägger vi ut allt som finns ledigt!

Om våra områden
Ansikte på en kvinna

Frågor & Svar

Under “Frågor och svar” besvarar vi de vanligaste frågorna vi får ställda till oss. Hittar du inte svaret på din fråga nedan? Hör av dig till oss genom att ringa eller maila.

Vanliga frågor och svar
Gamla Stationshuset i Heby

Om Hebygårdar & Hebyfastigheter

Hebyfastigheter AB äger och förvaltar ett femtiotal kommunala lokaler, bl a skolor, förskolor och sporthallar.

Läs mer om oss