75+ lägenheter på Torget 6A i Heby

Nu har vi startat upp vårt arbete med uthyrningen av våra nya lägenheter på Torget 6A i Heby, det är 14 stycken helt nya lägenheter i den befintliga byggnaden.

Dessa lägenheter är avsedda för dig som är 75 år eller äldre och är lättillgängliga med hiss eller i markplan. Här bor du mitt i centrala Heby med närhet till affärer och kommunikation. Lägenheterna finns från 1 RoK med sovalkov på 39 kvm upp till 3 RoK på 62 kvm. Alla lägenheter har sin egen planlösning med ljus färgsättning och bra ljusinsläpp. Köket har ljusa luckor med parkettgolv och badrummet har kakel på väggarna. I övrigt är det genomgående parkettgolv förutom de 2 lägenheter med ingång utifrån där det är klinker i hallen.

Visning kommer tyvärr ej att vara möjlig då det kommer vara en byggarbetsplats fram till inflytten den 1/10-2020, planritningar går att få ta del av vid intresse.

För att söka dessa lägenheter behöver du vara registrerad i vår bostadskö, har du en traditionell köansökan där vi bevakar lägenheter åt dig behöver du inte göra något så länge du har angett Torget 6 som sökalternativ.  Söker du själv med inlogg via vår hemsida behöver du göra en intresseanmälan på den lägenhet som du vill vara med och köa på. Lägenheterna fördelas sedan utefter kötiden.

Kontakta oss gärna för mer information!

0224-36200

hebygardar@heby.se